Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Aktualitások (Szövetségi hírek)

Oltáskampány – Te hogy csinálnád?” című Hackathont, egy ötlet- és megoldás generáló verseny egyetemi hallgatók számára

Hír kategóriája: Általános

A cikk kelte: 2021.12.01.

MOTESZ

Tisztelt Asszonyom/Uram!

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság (MEMT) a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központtal (EMK) közösen, a Magyar Tudományos Akadémia és az Egészségügyi Világszervezet szakmai támogatásával szervezi meg az „Oltáskampány – Te hogy csinálnád?” című Hackathont, egy ötlet- és megoldás generáló versenyt egyetemi hallgatók számára. Több tudományterület – többek között az informatika, az egészségügy, és a kommunikáció – kapcsolódik és dolgozik össze ezen az ötletversenyen, kiegészülve jövendőbeli kreatív szakemberekkel.

Versenyünk az egyik legégetőbb társadalmi problémára próbál reflektálni, a COVID vakcinációra, mint a járványkezelés legfontosabb pontjára. 

Te hogy csinálnád? - Hiszünk abban, hogy az emberek meggyőzhetőek! Olyan egyetemi hallgatókat várunk, akik csapatban kreatív és hatékony megoldást tudnak kitalálni, kidolgozni és előadni.

A versenyt a pandémiára való tekintettel online rendezzük meg 2021. december 10-11-én.  

A MEMT Facebook oldalán folyamatosan frissítjük a híreket, a weboldalán pedig további információk érhetők el:

https://www.facebook.com/events/200820542132563/?ref=newsfeed

https://memt.hu/oltaskampany-te-hogy-csinalnad/

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzhRUtqO6_QJ2G9CMk1bIARdBy2RYpoxjtTjW472lWRffqAg/formrestricted 

A résztvevők 4 fős csapatokban fognak dolgozni.  A kezdeti előadásokat követően (módszertan, vakcináció fontossága) a csoportoknak megközelítőleg 24 óra áll rendelkezésére, hogy közösen egy innovatív ötletet dolgozzanak ki a megadott szempontok szerint. Ehhez segítségül hívhatják a mentorokat, akik egy előre megadott időintervallumban rendelkezésre fognak állni különböző szakmai kérdésekben. A szombati nap délutánján minden csapatnak egy rövid pitch-ben kell az ötletét prezentálni a zsűrinek. A zsűri ezután hozza meg döntését, a verseny  eredményhirdetéssel zárul. Az első három helyezett pénzjutalomban részesül, az első díj a 4 fős csapat számára 1.000.000 Forint.

Kérjük, amennyiben lehetőségük van rá, vegyenek részt a verseny közzétételében és a minél szélesebb ismertség létrejöttében az egyetemi hallgatók körében.

Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ és Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság