Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége

Ünnepi év programja

Ünnepi megnyitóval, emlékezetes előadásokkal és a Klinika falait díszítő festmények átadásával vette kezdetét a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika 125 éves fennállásának tiszteletére rendezett éves programsorozat, amelyen az Egyetem nobilitásai mellett a Klinika munkatársai és számos meghívott díszvendég is részt vett. (Beszámolónk itt olvasható)

A programsorozat a 2018. január 11-i megnyitót követően további színvonalas, egyben hagyományteremtő szakmai és ismeretterjesztő előadásokkal, eseményekkel folytatódik, melyek egész évben várják a tudásra vágyó, ismereteiket bővíteni kívánó érdeklődőket.
Ennek keretében a középiskolások havonta egy alkalommal, előzetes regisztrációt követően vehetnek részt a nagy sikerű BőrŐrök egészségvédő programsorozaton, mely több témakörben nyújt hiteles tájékoztatást és segítséget a korosztályt érintő leggyakoribb kérdésekben.

Hasonló érdeklődés várható tematikus tájékoztató előadásainkon is, melyek a nagyközönség számára, szintén havi egy alkalommal kerülnek megrendezésre a Bőrklinika tantermében.

125plak1

Részletes programjainkról ezen a  linken olvashat.

TÁMOGATÁSOK

emet logo szines jpeg

INTERDISZCIPLINÁRIS FÓRUMOK

AZ EGÉSZSÉG TÍZ PARANCSOLATA

 2018

BELÉPÉS